Ntrepeneur

Ngarde is opgericht door Nienke Hofkamp. Hofkamp heeft jaren ervaring in de Hospitality Branche. Veel operationele facetten van het vak leerde zij tijdens bijbaantjes in haar studietijd. Gastvrijheid werd een passie: Vanuit een academische omgeving stapte zij bewust over naar de horecabranche.

Ervaring

Hofkamps arbeidsverleden kenmerkt zich door diversiteit. Van studentenkroeg tot Michelin sterrenrestaurant, van grote internationale evenementen tot exclusieve bedrijfcatering. Hofkamp bleek voordurend gericht op het uitbreiden van een gevarieerd pakket van vakkundigheid, verantwoordelijkheid en gastronomie. Bij de meest uiteenlopende horecabedrijven bouwde ze gedreven aan haar kennis, ervaring en expertise. Altijd op zoek naar groei werkte ze als operationeel en organisatorisch medewerker, als gastvrouw, leidinggevende, coördinator, restaurantmanager en party-manager.

Referenties

Hofkamp zette zich in voor namen als het Holland Heineken House, Ron Blaauw, Maison van den Boer, de ABN AMRO Volvo Ocean Race en horecagroepen, waaronder de HME Group en Via Romanica.

Momenteel schrijft en publiceert Hofkamp over de horecabranche, is zij ambassadeur van Horecahelden.nl en werkt zij aan de conceptontwikkeling van bruisende horecainitiatieven in Amsterdam.

Als oprichter van Ngarde werkt zij dagelijks aan optimale rendementsverbetering voor haar opdrachtgevers.