Waarom Ngarde?

Hoe bereid ik me efficiënt voor op het terrasseizoen? Welke voordelen van relatiebeheer met leveranciers loop ik mis? Zijn mijn calculaties en marges nog actueel? Hoe geef ik wijnadvies aan tafel? Waarom blijven gasten bij de buren langer zitten? Hoe zet ik een winstgevend salesbeleid op? En kunnen mijn werkprocessen eigenlijk sneller, beter of goedkoper gerealiseerd worden?

Van concept tot voorraadbeheer, van menuplanning tot verkooptechnieken en van inrichting tot marketingstrategie: om rendementsverbetering te realiseren, kijkt Ngarde naar meerdere facetten van uw bedrijf. Daarbij verliezen we twee zaken nooit uit het oog: waar verdient uw bedrijf het meeste geld mee en waar levert uw formule toegevoegde waarde aan de beleving van uw gasten?

Ngarde houdt – net als u- van horeca, maar meer nog houdt Ngarde van goedlopende horeca, geoptimaliseerde werkvloerprocessen en ondernemers die alles uit hun onderneming halen. Ngarde is ervan overtuigd dat rendementsverbetering voor vrijwel ieder bedrijf mogelijk is.
Afhankelijk van uw vraag, biedt Ngarde met haar Nsemble een passende oplossing. Altijd met oog voor resultaat. Uw resultaat wel te verstaan. Onze succesformule is ons unieke servetmodel. Deze methode biedt niet alleen inzicht in eventuele knelpunten, maar laat ook juist de nieuwe kansen zien voor uw onderneming. Eindelijk een investering die u geld óplevert!