Het Ngarde Servetmodel


Het servetmodel

Signalen

Ngarde komt bij u op bezoek. Wij komen graag langs en zijn benieuwd naar uw onderneming. Daarbij luisteren we naar ú en kijken we goed om ons heen. Ngarde signaleert. Wij kunnen met u sparren, realistisch en altijd op zoek naar knelpunten en mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een mysteryvisit, brainstormsessie, conceptontwikkeling, bedrijfsscan, interne analyse of haalbaarheidsonderzoek.

Structuur

Ngarde verdiept zich in uw organisatie, en de structuur daarvan. Wij kijken naar uw missie, marktpositie, invulling van werkvloerprocessen, vorm en indeling van de beleidsvoering, administratie en marketingbeleid. Doet iedereen wat hij moet doen? Met ons netwerk van specialisten biedt Ngarde advies op maat, zoals financiële, juridische en administratieve dienstverlening, timemanagement, een volledig marketingplan, interim-management, of begeleiding bij het opzetten of verbeteren van uw salesbeleid. Maar ook een product als een confrontatiematrix behoort tot de mogelijkheden. Alles draait om uw bestaansrecht en optimale efficiency.

Service

Zoals gezegd; Ngarde gelooft in de kracht van gastvrijheid. De beleving van de gast is cruciaal voor het voortbestaan en de winstgevendheid van uw bedrijf. We kijken naar sfeer, enthousiasme, en vakkennis, maar meer nog naar hoe de vloer u meer op kan leveren, altijd service in de buurt biedt, hoe upselling in praktijk werkt en optimalisatie van het operationele gedeelte van uw onderneming. Ngarde biedt u een plan van aanpak omtrent personele inzet, menukaarten, routing, productie, uitgifte of wijnadvies, maar we leveren ook advies met betrekking tot werkwijze, werving en selectie of training van personeel.

Schakels en Smaakmakers

Ngarde kijkt naar de overige facetten van uw bedrijf. Naar de uitstraling en indeling van exterieur en interieur, naar gemiste kansen, uw calculaties, naar wat u serveert, de onderscheidende kenmerken van uw horecazaak, eye-openers, naar met welke leveranciers u werkt, naar hoeveel expertise en financieel voordeel er benut wordt, en naar uw voorraden. Denk hierbij aan een overzichtelijke SWOTanalyse, assortimentsanalyse, het doorvoeren van verbeteringen in werkprocessen, inkoop onder de loep, voorraadbeheer en kostprijsberekeningen, gecombineerde menuplanning, uitstraling conform identiteit, branding, acties, arrangementen etc.

Strategie

Ngarde combineert vanuit de ingrediënten die eerder in het model naar voren kwamen een strategisch plan. Een pakket van omzetverhogende en kostenbesparende maatregelen, tips en tools op maat die u als horecaondernemer meer rendement opleveren. Ngarde rapporteert niet alleen, maar helpt u bij de uitvoering van het plan van aanpak, begeleidt bij het doorvoeren van processen en adviseert richting duidelijk resultaat.

Succes

Ngarde houdt scherp zicht op het afgesproken traject. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Door de beoogde doelstellingen te bewaken, creeert Ngarde effect en versterking op lange termijn. Ngarde levert u de totaalbeleving van profijt van gastvrijheid!